fredag, februar 21, 2014

Bønnedager på Grimerud

I dag begynner Den nasjonale bønnekonferansen på Grimerud. Det gleder jeg meg til. Fra 12.00 i går var 20 bønneledere samlet til å høre fra hverandre, om hva Gud gjør i de bønnenettverkene vi representerer, og for å søke Gud sammen, i forkant av konferansen.

Lederne for bønnenettverkene som møttes på Grimerud i går er en del av Nasjonalt bønneråd, som er et forum for de ulike bønnenettverkene her i Norge. Vi fortsetter denne samlingen på formiddagen og ettermiddagen i dag, før selve bønnekonferansen tar til. Jeg setter mer og mer pris på å møtes på denne måten, dele vennskap og fellesskap, og søke Gud sammen. I år er jeg ekstra spent på hva 'Ånden sier til menighetene'. Hva ligger på Guds hjerte for nasjonen vår i det året som er et jubileumsår for grunnloven vår? I mange år har vi bedt om vekkelse, og et åndelig gjennombrudd. Den har ennå ikke kommet, men vi er ikke nedslått av den grunn. Vi ber fortsatt om at Gud skal 'flerre himmelen og fare ned' (Jes 64,1)

Det er spennende å være med bederne. De som har kjempet med Gud, og vunnet seire, og lytte til hva de har lært underveis. Hva de har lært av feilsteg, nederlag, men også av seire.

Det har skjedd mye spennende siden Alv Magnus og jeg tok initiativet til Nasjonalt bønneråd. Men fortsatt ligger det beste foran oss. Gud holder på å gjøre menigheten klar for finalen - for bortrykkelsen og gjenkomsten.

Ingen kommentarer: