fredag, februar 14, 2014

Victor Otet tilbake i Kristi himmelfartskapellet

Det ble en spesiell feiring i Kristi himmelfartskapellet i går.

For første gang siden Victor Otet gjorde kapellet ferdig sommeren 2012, var han tilbake og vi kunne feire gudstjeneste sammen. Det var en sterk og god opplevelse.

Etter sykehusinnleggelsen denne uken, så jeg veldig fram til å kunne feire nattverden i bønnekapellet vårt. Og da var det ganske så spesielt at jeg og de andre som deltok kunne gjøre det med Victor som gjest. Han har jo hatt en helt avgjørende rolle i å få gjort det vakre kapellet ferdig.

På bildet ser du Victor utenfor Kristi himmelfartskapellet. Da har han nettopp gjort det ferdig, men ikke nok med det. Han laget like så godt en bønnehage utenfor. Der hvor Victor står på bildet finnes vårt Getsemane, hvor det finnes en egen bønneplass hvor man kan knele ned.

Takk til alle dere som gav penger og ba for oss når kapellet ble reist. Uten deres hjelp hadde det ikke vært mulig, og takk til alle dere som fortsatt gir og ber. Nå har vi feiret gudstjenester her siden første uken av september 2012, hver torsdag kl.18.00, og det vil vi fortsette med. Mange sender oss bønneemner eller deler dem med noen av de faste som deltar på torsdagene, og alle bønnebegjær legger vi fram for Herren. Flere har fortalt om at Herren har grepet inn. Fortsett med å sende oss bønnebegjær, så ber vi for dem når vi samles - enten i forbindelse med nattverdgudstjenesten på torsdager, eller ellers når noen av oss er i kapellet for å be.

Du kan bruke følgende epostadresse: bjornolav58@gmail.com 

Ingen kommentarer: