lørdag, februar 22, 2014

En hellighets ånd over forbederne på Grimerud

Sliten - men du verden så velsignet! Den første dagen av bønnekonferansen på Grimerud ble spesiell. Gud er sannelig overraskelsens Gud. Hans nærvær var til å ta og føle på under kveldens møte. En hellighets ånd senket seg over forsamlingen.

Det var sterkt å høre den arabiske bønnelederen fra Nasaret dele sitt vitnesbyrd. Rania Sayegh. Ikke minst når hun fortalte om at hun hadde bedt lenge om at Guds ild skulle falle, og Gud spurte henne til slutt: Hvor er offeret? Vi tror jo gjerne at vekkelsen er uten omkostninger av noe slag for oss, men slik er det ikke. Rania snakket også om Gud ønsker å bygge opp igjen 'Davids falne hytte' eller 'Davids tabernakel', men til det trengs det mennesker som er 'etter Guds hjerte'. Som Rania sa det: 'Vi kan ikke få Davids hjertelag, om vi ikke vandrer som Abraham'.

Om vekkelse sa hun: 'Vekkelse er et gjennombrudd som kommer der hvor det finnes et offer av kjærlighet til Gud', for Gud er alltid ute etter hjertet vårt'.

Etter dette budskapet, delte Hilbert Norheim fra sitt liv med Gud. Det ble et sterkt møte med en bønnens mann, som lodder djupt med Gud, og så ble det invitert fram til forbønn, hvor mange fikk møte Gud.

I dag fortsetter vi med bønn for ulike områder som angår vår nasjon. Selv skal jeg holde et seminar om 'Når Gud blir taus - om sjelens mørke natt', og søndag formiddag skal jeg tale og forrette nattverden.

Husk gjerne på konferansen i dine forbønner.

Ingen kommentarer: