søndag, februar 09, 2014

Gud gjør noe forunderlig i Egypt

Det skjer noe i Egypt! Og da mener jeg positivt!

Vi leser ellers så mye om det negative, om trakasseringen og forfølgelsen av de kristne, ødeleggelser av kirkebygg - så det er hyggelig å kunne gi bloggens lesere del i noe positivt.

Fredag var en stor gruppe kristne samlet langs Nilens bredder, nærmere bestemt i Aswan. Med velvillig tillatelse fra Ron Cantrell, lederen for Immanuel Associated Ministries, gjengir jeg her et bilde fra denne bønne- og lovprisningsstunden. Jeg gleder meg stort over det som skjer i Ron og kona Carol Sheli Cantrell's arbeid i Egypt. De har tidligere arbeidet i Israel, men driver nå et bønnearbeid i Egypt.

Jeg tenker mye på profetien fra Jesaja 19:

'På den tid skal det være en ryddet vei fra Egypt til Assyria. Assyrene skal komme til Egypt, og egypterne til Assyria. Og egypterne skal tjene Herren sammen med assyrerne. På den tid skal Israel være den tredje med Egypt og Assyria, en velsignelse midt på jorden, fordi Herren, hærskarenes Gud, har velsignet det og sagt: Velsignet være mitt folk Egypt og mine henders verk Assyria og min arv Israel'. (v.23-25)

Når skal denne profetien gå i oppfyllelse? Skjer det i vår levetid?

Foto: Ron Cantrell.

Ingen kommentarer: