onsdag, mai 06, 2015

Englebesøk taler om en kommende vekkelse

Historien du er i ferd med å lese oppmuntrer og styrker meg i troen på at Gud har store planer for tiden som ligger foran oss! Den er fortalt av Jim Rawlings, grunnlegger av Keys of Awakening Ministries, og oversatt av meg:

'På slutten av 1940 tallet og begynnelsen av 1950, døpte den da så kjent evangelisten Ernest Angsley mennesker i Spring Creek, den opprinnelige beboelsen til Rosehead, som senere ble Perry i Florida. I dag har engler slått seg ned her.

Spring Creek er en liten sideelv til elven Fenholloway i den nordlige delen av Florida. Den har sin begynnelse i et kildevell med flere utløp. Vannet er mørkt og ser helt likt ut som tusen andre kilder i denne regionen, men har en ganske annerledes historie enn mange andres.

Nybyggere i den tidlige pionertiden i Florida slo seg ned rundt denne vannkilden. Etter hvert som årene gikk, ble denne kilden stedet hvor menighetene i området ville døpe mennesker som kom til tro. Angsley var en av dem.

Ofte kunne disse møtene vare ved i uker. I forbindelse med et av disse møtene, på slutten av 1940-tallet, ble en åtte år gammel jente en kristen. Menigheten ville ikke døpe henne fordi de synes hun var for ung. Dermed tok Angsley henne med til Spring Creek og døpte henne der. Dåpen som ble forrettet i denne kilden ble en arv for vekkelse og fornyelse for dette lokalsamfunnet og for regionen omkring, det sammen med de mange menneskene som hadde bedt og lovsunget ved breddene til denne stille vannstrømmen.

En atmosfære av engler
En venn av meg og jeg tilbrakte litt tid sammen, og han foreslo at vi to skulle ta en tur til det som nå kalles Folsome Park, som er en park langs Spring Creek. I det jeg gikk ut av bilen min, kjente jeg øyeblikkelig at min ånd beveget seg og jeg kunne kjenne at det var en helt spesiell atmosfære på dette stedet. Vi gikk rundt omkring her noen minutter og Herren sa til meg at jeg skulle invitere menigheten vår, Evangel Christian Fellowhip, hit for å holde gudstjeneste.

11 april i år var vi samlet ved bredden av Spring Creek, ved selve oppkommet, for å lovprise. Marshall Combs, lovsangslederen vår, og jeg åpnet denne gudstjenesten med å blåse i shofarer. Så begynte Marshall å spille på sin akustiske gitar og vi trådde inn i lovprisningen. Folk begynte umiddelbart å løfte sine hender for å lovprise vår vidunderlige Frelser, Jesus fra Nasaret.

Mens folk lovpriste, ble oppmerksomheten min plutselig sentrert rundt til den delen av kilden som lå lengst unna. Jeg begynte å gå rundt området for kilden og følte nærværet av engler som hadde slått leir. Det må ha vært tusenvis av dem. Jeg så ingen av dem men jeg visste at de var der, sittende eller stående rundt omkring.

Idet jeg gikk rundt i denne leiren snakket en av dem til meg og sa: 'Vi har ventet i generasjoner. Hvor har dere vært?' I det jeg gikk tilbake til den sørlige delen av kildevellet spurte jeg kona mi om hun ville gå rundt kildevellet sammen med meg. Jeg fortalte henne ikke om noe av det som hadde hendt. Da vi kom til den nordlige delen, følte også hun nærværet av engler.

En englehær for krig og innhøsting
Det er ganske interessant at en del av Folsom Park er oppkalt etter en ung jente som ble drept i en bilulykke. Hennes navn var Angel og dette området heter 'Angel's Dog Park'.

Neste morgen i forbindelse med morgengudstjenesten søndag kom en av forbederne i menigheten gråtende frem til meg. Hun hadde ikke vært til stede i parken, og hadde ingen anelse om hva som hadde skjedd der. Hun sa:

'Jeg vet ikke hva som har skjedd men englene kriger i det himmelske mot stoffmisbruk, prostitusjon og avgudsdyrkelse i byen vår mens vi holder gudstjeneste'.

Gud bekreftet definitivt det vi hadde opplevd dagen før.

Noen få uker senere leste kona mi, Joan, opp igjen et profetisk ord som Ken Malone, grunnleggeren av Fore Runner Ministries hadde gitt i menigheten vår den 30. januar i år:

'Jeg vil etterlate meg et tegn av forløsning og helbredelse i Perry. Jeg har samlet en hær av engler for krig og innhøsting. Jeg vil vekke den sovende giganten som er menigheten som skal begynne å ta landet og atmosfæren i eie i hele denne regionen. The Big Bend vil bøye seg tilbedelse og ydmykhet i tre dager og jeg vil forløse Mitt nærvær i landet. Forbered! Forbered! Forbered! For i disse tre dager vil du ta landet i eie'.

Herren har ledet oss dit hvor englene har slått leir som er forberedt menighetene i Perry til å innta byen og regionen. 6.-9.mai vil de samles i lokalene til Evangel Christian Fellowship for å fullføre dette oppdraget. Jeg er sikker på at englene i Spring Creek vil lovsynge sammen med oss.

Ingen kommentarer: