søndag, mai 10, 2015

Franklin Graham vil besøke alle 50 amerikanske stater i 2016 med bønnekampanjer

Bildet av en knelende Franklin Graham - Billy Graham's sønn - gjør inntrykk.

I et personlig brev til sine støttepartnere, skriver Franklin Graham blant annet:

'Gud har velsignet vårt land mer enn noen annen nasjon på jorda. Men det synes som om vi dag er aldeles i drift - politisk, moralsk og åndelig. Jeg har hørt fra mennesker over hele Amerika, som sier seg enig i dette, og mange av dem sier: - Jeg skulle ønske det var noe jeg kunne gjøre!

Vel, det er noe. Jeg planlegger å holde en bønnekampanje i alle de 50 amerikanske statene i 2016. Jeg tror at Gud har kalt oss til å gjøre dette. Vi kaller denne kampanjen for 'Decision Amerika Tour'. Jeg ønsker å utfordre kristne tvers over hele vår nasjon til frimodig å leve ut sin tro og til å be inderlig og trofast for vår nasjon og deres ledere. Jeg ønsker å oppmuntre kristne til å komme på banen og stemme i det kommende valget', skriver Franklin Graham.

Som ikke kommer til å fremme noen politisk kandidat, men som vil 'be folk innstendig om å stemme for de som holder oppe bibelske prinsipper, og jeg vil dele de livsforvandlende sannhetene i Guds evangelium frem i alle statene'.

Franklin Graham, som nå er blitt 62 år, sier at 'Amerika er i krise, og jeg har levd lenge nok til å ha lært at ikke noe politisk parti eller politiker er svaret. Det eneste håp for dette landet er Den Allmektige Gud og Hans Sønn'.

Han legger til:

'Vi kan ikke sitte stille lenger. LGBT aktivister, abortforkjempere, aggressive ateistgrupper, og andre som ignorerer Guds ord forsøker å presse sin agenda på oss. Vi må bruke en hver anledning til å stå opp for den bibelske standarden og la vårt lys skinne. Vi trenger å bevare for religionsfrihet slik at vi kan fortsette å forkynne evangeliet fritt. Hvis vi kristne står sammen og lar vår stemme høre, tror jeg at Gud kan bruke oss til å utgjøre en forskjell. Jeg håper du vil be sammen med oss nå'.

Ingen kommentarer: