fredag, mai 01, 2015

Gideon har delt ut 2 milliarder Nytestamenter!

Det er nesten ikke til å tro, men likevel sant: Gideon har passert 2 milliarder utdelte Nytestamenter! Jeg er en av de som kom til tro på Jesus, ved å lese Det nye testamente, som min bror hadde fått på skolen fra en representant for norske Gideon.

To milliarder Nytestamenter! Det er litt av en milepæl, og virkelig noe å takke Herren for. Tenk hvor mange forvandlede liv som gjennom dette bibeldistribusjonsarbeidet har fått lese Guds ord for første gang i sitt liv, og kommet til tro.

Eksekutiv direktøren i The Gideon International har i denne forbindelse skrevet følgende:

'Kjære medlem
Herren har rikelig velsignet foreningens innsats i tjenesten, ettersom vi nettopp har delt ut eksemplar nummer to milliard av Guds ord siden vi begynte bibelutdeling i 1908. Pris Herren!  
Takk for forbønn og støtte. Vi vet at bak hvert tall er et ansikt, bak hvert ansikt er det en historie, og bak hver historie en uvurderlig sjel. Dette er en fantastisk melding å dele med alle våre kirker og venner.
For å feire det Gud har gjort, vil våre internasjonale medlemmer presentere en ”2 milliard Bibel” til så mange av lederne som mulig i de 200 landene hvor vi er organisert. Det er interessant å merke seg at utdelingen av den første milliarden bibler og nytestamenter tok 93 år (1908-2001). Den andre milliarden ble oppnådd i løpet av mindre enn 14 år (2002-2015).
Igjen vil jeg si, vi setter stor pris på alt du har gjort for The Gideons International i tjenesten for vår Herre. Vi ber om at du fortsatt vil be om muligheter til å nå flere sjeler enn noen gang før med Guds livsforvandlende Ord. Deres i Kristus, Craig Warner Exec. dir.

Ingen kommentarer: