tirsdag, august 20, 2013

Syriske flyktninger er 'sultne på budskapet om Jesus'

Syriske flyktninger er 'sultne på budskapet om Jesus' melder hovedlederen for World Compassion Terry Law Ministries, Eric English, i et intervju med den nettbaserte avisen, Christian Post,

Denne organisasjonen har distribuert mat til 2000 personer samtidig som de fikk hver sin Bibel, og et presentasjonshefte om hvem Jesus er.

En lokal pastor har stått for distribusjonen og han forteller begeistret at de syriske flyktningene var mer interessert i å få en Bibel, enn i maten de ble tilbudt, selv om mange av dem manglet mat.

Men behovene er enorme. 100.000 mennesker er drept så langt i den grusomme syriske borgerkrigen, 1,9 millioner er på flukt ut av landet, mens 4,2 millioner er flyktninger i sitt eget land. De menneskelige lidelsene er ufattelige. La oss be for alle de som forsøker å hjelpe, og la oss be om at hver Bibel som deles ut mottas av et åpent hjerte.

Foto: World Compassion

1 kommentar:

Unknown sa...

Spennende artikkel. Det kan virke håpløst for Egypterne og Syrerne nå om dagen. Leste akkurat nå det som Jesaja skriver om i slutten av kapittel 19. Gud har store planer for Egyperne og Assyrerne. Kanskje får vi se dette går i oppfyllelse og at alle deres lidelser snart skal ta slutt om de vender seg til Herren?