onsdag, april 15, 2015

Vår tid trenger profetiske forbedere som Anna, del 3

Her er tredje del av undervisningen til James Goll om Anna, Fanuels datter, og hennes profetiske forbønnstjeneste:

Herren søker etter et 'Anna-kompani' i våre dager, forbedere som vil be seg igjennom løftene om elskede Herre og Messias andre komme. Hvem vil bane vei for Herrens komme? Nye rekrutter er ønsket og Den Hellige Ånd sender ut invitasjoner i dag. Har du signert og returnert dem i dag?

Mange av de største forbederne i vår tid har vært kvinner. Deres sensitivitet i ånden, deres lidenskap for det som har med Gud å gjøre, den beredskapen de viser i hvilken de hengir sine hjerter for å begjære det som hører Ham til, gjør at kvinner posisjonerer seg for dette store kallet. Det var en kvinne som ved en profetisk handling forberedte Kristus for Hans begravelse ved å salve Ham. Det var kvinnene som forble ved korset, når resten av disiplene flyktet. Og det var kvinner som var de første til å proklamere: 'Han er oppstanden!'

Men i bunn og grunn handler det jo ikke om vi er mann eller kvinne. For å bli en del av dette 'Anna-kompaniet', er alt du trenger en voksende overbevisning om Guds hensikter og en lengsel etter å be seg igjennom Guds løfter til de går i oppfyllelse. 

I vår dag og i vår tid drar Den Hellige Ånd mennesker sammen som vil stå forent sammen i en forsamling, i en by eller region. Gud kaller mennesker til å finne hverandre som bønnepartnere. Han kaller lederne sammen i et område til å stå sammen og kjempe. Han kaller hele Kristi kropp til å ta hverandres hender og kollektivt ta vår plass inntil løftene om en stor, endetids vekkelse for vår generasjon finner sted. 

Måtte menigheten reise seg, riste av oss søvnen og rope ut, inntil våre øyne, lik Annas for to tusen år siden, skuet Kristus.

(fortsettes)

Ingen kommentarer: