mandag, januar 11, 2021

Har mottatt flere drapstrusler


Torsdag 7. januar offentliggjore jeg en beklagelse fra Jeremiah Johnson (bildet) som hadde profetert at Donald Trump ville vinne det amerikanske presidentvalget og få en ny periode. Jeremiah Johnson tok grundig feil, som mange andre 'profeter', men har vært ydmyk nok til å innrømme og beklage. Det står det respekt av. Reaksjonene uteble ikke. Her er hans egen sjokkerende opplevelse, i min oversettelse: 

"I løpet av de siste 72 timene har jeg mottatt flere drapstrusler og tusenvis av tusenvis av e-poster fra kristne som sier de styggeste og mest vulgære tingene jeg noensinne har hørt overfor min familie og tjeneste. Jeg har blitt merket som en feig, utgått på dato, en forræder av Den hellige ånd, og blitt omtalt minst 500 ganger. Vi har mistet støtteepartnere hver time.

Etter å ha omvendt meg offentlig 7. januar, forventet jeg fullt ut å bli kalt en falsk profet osv. I noen kretser, men jeg kunne aldri i min villeste fantasi ha drømt iom at så mye satanisk angrep og hekseri ville komme fra karismatiske / profetiske mennesker. Jeg har stusset over spenningen av fortsatte konspirasjonsteorier som blir sendt hvert minutt vår vei og det rene hatet blir frigjort.

Til min store hjertesorg er jeg overbevist om at deler av den profetiske / karismatiske bevegelsen er langt SYKERE enn jeg noen gang kunne ha drømt om. Jeg skjønte aldri helt og fullt hvor absolutt utløste og ballistiske tusenvis og tusen hellige handler om Donald Trump. Det er skremmende! Det er fullt av avgudsdyrkelse!

Hvis jeg hjalp til med å støtte denne idealogien om ham, vil jeg trenge å omvende meg igjen og vekke enda mer helvete.

På et personlig plan er jeg mer enn lettet over at president Trump bare hadde en oppgave for en sesong og aldri et mandat. Vekkelse er aldri avhengig av hvem som sitter i Det hvite hus, men snarere hvem som sitter på tronen i himmelen. Jeg vil fortsette å forkynne korset og oppstandelsens kraft. Jeg vil fortsette å hjelpe til med å forberede bruden til å møte vår brudgom.

Når vi går inn i 2021, forvent av meg at jeg vil være mer forpliktet på evangeliet og gjøre disipler enn noen gang før. Ved Guds nåde vil jeg vandre i større grad av ydmykhet og omvendelse enn noen gang før. Jeg vil lære av mine feil og alltid søke korrigering fra gudfryktige ledere.

Nå skal jeg lese Bergprekenen.

Ingen kommentarer: