lørdag, januar 02, 2021

Profetisk: Gud gjør forunderlige ting i Israel og Midt-Østen, del 2


Rick Ridings, som sammen med kona Patricia, - og som i 20 år nå har vært intiviativtagere og ansvarlige for bønnnehuset Succat Hallel i Jerusalem, - forteller historien om en tyrisk muslim ved navn Vidad som møtte Jesus under en pilegrimreise til Mekka. Han var sammen med faren sin da dette skjedde. Rick Ridings forteller:

"Han sa, Jesus kom bokstavelig talt inn i rommet og sa til ham: “Jeg er veien, sannheten og livet. Du vil aldri bli fri fra tingene du har med å gjøre, med mindre du kommer til meg. Hvis du forlater hajj, gå hjem, følg meg, jeg vil frigjøre deg. ” Og han la hånden på brystet og sa: "Det brant som ild." Han sa: "Jeg kjente ild i hans hånd."

Hajj er et arabisk ord for en pilegrimsreise til Mekka.

"Og da sa han, og jeg hørte dette førstehånds fra ham:: «Neste morgen da jeg sto opp, tenkte jeg, forestilte jeg meg det? Kom Jesus virkelig inn i rommet og snakket med meg? ” Og han sa: Jeg så i speilet, og der, vet du, tyrkiske menn har mye mørkt hår her på brystet. Han sa at det var et hvitt håndtrykk, bokstavelig talt der Jesus hadde lagt hånden, hadde det blitt hvitt. Håret hadde blitt hvitt, jeg så det faktisk. Nå er det et grått rundt det, han viste meg håndtrykket.

Jeg mener, dette er fenomenalt. Det Gud gjør er at vi ber om drømmer og visjoner og at Herren besøker hele denne regionen, Herren gjør det. Men det må være et neste skritt, og det er reises opp bønnehus , hvor Jesus tilbes, skal bryte gjennom i den regionen."

Så langt Ridings.

Det finnes nå bønnehus i Antiokia, i Izmir og Ankara og Gaziantep og Beirut, Alexandria, Asyut, Egypt. Bønnehuset i Gaziantep, Tyrkia, er et bønnehus med hovedsakelig kurdiske og iranske troende.

fortsettes

Ingen kommentarer: