torsdag, november 01, 2007

En vitnehær med Åndens sverd


Jeg skulle ønske du tok deg god tid til å se på dette bildet! Klikker du på det vil du få se det i et større format. Det er hentet fra det årlige pastorseminaret til Temple Baptist Church i år. Jeg kjenner jeg både blir glad og takknemlig til Gud, for alle disse Herrens vitner som er trofaste mot sin Herre og Hans ord og forkynner evangeliet klart og rent. Disse pastorene viker ikke unna, men forkynner sannheten. At det finnes en himmel og vinne, og et helvete å unnslippe. At det finnes bare en Frelser, og en vei som fører til Gud: den Herre Jesus Kristus. De forkynner at vi må bli født på ny, om vi skal komme til himmelen. De forkynner at frelsen får den konsekvens at vi vil leve hellige liv, og vi skal ikke skikke oss lik denne verden. Hvert eneste år holder Temple Baptist Church, som er en uavhengig baptistkirke i Powell, som ligger litt nord for Knoxville i Tennesse, USA. I presentasjonen fra menigheten heter det: "Vi ber ikke om unnskyldning for at vi lærer og underviser det som står i Bibelen." Og pastoren for menigheten, Clarence Sexton sier: "Vi ber ikke om unnskyldning for sterk forkynnelse, sunn lære og hengivelse til Herren Jesus og Hans Ord." Jeg blir grepet av å se så mange pastorer frimodig holde Bibelen tett inntil seg, og vise at det er den de bygger sine liv på. Jeg skulle ønske at vi alle var frimodige til å ta med Bibelen vår på møtene, og at vi også leste i den daglig.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Så herlig å se denne vitnehæren!

Anonym sa...

Sorry for å være litt flåsete, men jeg syns synd på den stakkaren som hadde glemt dressen hjemme :-) (nå var det forsåvidt ingen uten dress, men...)

Mvh.
Lars som aldri har eid, eller brukt en dress noensinne.

Bjørn Olav sa...

Er ikke spesielt glad i å gå i dress selv. Gjør det når jeg må, og slips er en pest og en plage! Men av og er det anledninger for å bruke det. Aller helst går jeg i svart bukse og genser.

Anonym sa...

Men hvor er kvinnene?

Bjørn Olav sa...

Dette er bildet hentet fra denne menighetens pastorseminar. Derfor er ingen kvinner representert.