søndag, september 15, 2013

1 av 3 amerikanere tror at konflikten i Syria er en del av Guds endetidsplan

En undersøkelse som nylig ble offentliggjort viser av 1 av 3 amerikanere tror at den pågående konflikten i Syria er en del av Guds endetidsplan. 1 av 4 tror at et amerikansk angrep på Syria kan lede til slaget ved Harmageddon. 1 av 5 tror at verdens ende vil finne sted i deres levetid.

Undersøkelsen er utført av LifeWay Research blanty 1.001 amerikanere i tiden 6.til 10 september og offentliggjøres i dag via den nettbaserte avisen Christian Post.


Undersøkelsen viser at 32 prosent av de spurte sa seg enig i påstanden: 'Jeg tror at slaget om Syria er en av profetiene i Åpenbaringen'. 49 prosent var uenige i påstanden.

Studien viser også at 26 prosent er enig i påstanden: 'Jeg tror atv USA's militære intervensjon i Syria kan lede til slaget ved Harmagedon som er omtalt i Åpenbaringen'. Og 18 prosent er enige i uttalelsen: 'Verdens ende vil finne sted i min levetid'.

Presidenten for LifeWay Research, Ed Stetzer, er overrasket over resultatet.

Verken krigene i Afghanistan eller Bosnia skapte slike reaksjoner, men viser til at Syria er nevnt i Bibelen og at det kan ha sammenheng med dette.

Ingen kommentarer: