søndag, september 15, 2013

Iranske barn kjempebegeistret over interaktiv barnebibel

Iransk misjonsorganisasjon satser på å produsere interaktive hjelpemidler, som skal få kristne barn i Iran til å bli glad i å lese Bibelen!

Den nye illustrerte 'action-Bibelen' på persisk er et av disse tilbudene. En av dem som har prøvd det nye måten å lese Bibelen på er Behrang.

'Behrang leser Bibelen sin oftere nå', forteller hans foreldre smilende. Sønnen er 10 år gammel. Han har vært for hyperaktiv og uinteressert i å sitte stille og lese Bibelen. Nå har han deltatt på en barnekonferanse i regi av ELAM Ministries, og det har forandret ti-åringen fullstendig. Nå er han ivrig etter å lære Jesus å kjenne.

Barnearbeidet som ELAM Ministries driver har til hensikt å utruste iranske menigheter til å nå barn slik som Behrang. Deres visjon er å se hver eneste menighet i Iran utrustet til å gi barna interaktiv, spennende og tilrettelagt undervisning for barn hver eneste uke. Derfor arbeider de utrettelig med å trene nye barnearbeidere.

Dette er også en frukt av den store vekkelsen som pågår i Iran for tiden. La oss be for dette prosjektet, og la oss fortsette å be om vekkelsens ild brenner i Iran.

Ingen kommentarer: