søndag, mars 08, 2015

I anledning John Paul Jacksons død

For mange av hans venner og forbedere, kom det som et stort sjokk når John Paul Jackson (bildet) døde 18.februar. Han hadde da kjempet mot en aggressiv kreftsykdom, blitt bra, men så fått tilbakefall. Lungene klarte til slutt ikke mer.

Jeg hadde gleden av å treffe John Paul Jackson, som hadde en anerkjent profetisk tjeneste, for noen år siden. Samtalen jeg hadde med ham, og forbønnen jeg fikk, hadde avgjørende betydning i min tjeneste som pastor. Den gangen jeg møtte John Paul Jackson opplevde jeg en personlig krise, og hans råd var gode å ta med seg videre i livet og i tjenesten. John Paul Jackson ble 64 år gammel.

Nå har hans sønn, Aaron, skrevet en hilsen til Jacksons venner og forbedere på vegne av seg selv og familien, som jeg har valgt å oversette slik at det blir tilgjengelig for flere. Det gir svar på noen spørsmål. La oss takke Herren for at Han lot oss ha John Paul Jackson i blant oss, og glede oss over at Han nå er hjemme hos Herren:

'Det er med tungt hjerte jeg skriver dette brevet. Min fars bortgang har vært 'uvirkelig', for å sitere hans barnebarn. Vi, som mange av dere vet, trodde han ville motta full helbredelse for hans kreft. Slik ble det ikke. Når vi satt hos ham idet han passerte fra dette livet og over i Guds armer, fikk vi en følelse av fred fra hans ånd. Nå var han på et mye bedre sted hvor han kunne løpe og puste fritt igjen. Dette var slik en trøst!

Jeg skriver til dere med håp om å berolige dere som kan ha blitt mismodige etter hans bortgang. Det var ikke noe jordisk mirakel som kunne ha leget ham fra denne sykdommen, men ikke la det gjøre deg mismodig fra å be og søke helbredelse! Guds mirakler finner sted daglig. De behøver ikke å komme fra en spedalsk eller en blind mann. Ved noen anledninger har jeg reist sammen med min far, og jeg har sett gaven Gud har gitt min far. Min bønn for hver av dere er at strålene fra Guds lys, som mange av dere så i ham, blir båret videre i dere.

Noen av dere drømte om hans oppstandelse. Det er min tro at oppstandelsen ikke er av fysisk karakter, men en åndelig i deg og meg. Gud har kontroll. Jesus lever. Den Hellige Ånd er nærværende og DU utgjør en forskjell. Måtte Gud gi deg mot og styrke til å gi videre den positive innflytelsen i Jesu vakre budskap.

For å sitere min far:

'Jesus forlot himmelen for å vise oss hva vi kan bli og skape en vei for at vi kan bli det. Den åndelige arven er jeg også kalt til å gi videre. Hvis Jesus ikke hadde gjort det Han gjorde, hadde vi ikke hatt noen arv, men ondskap og mørke. Hva Han gjorde tillot at også det vi etterlater oss kan fylles med Guds lys slik at den kan gis videre til barn, barnebarn og oldebarn og til mange generasjoner inntil Han kommer igjen'.

Del Lyset!
Gud velsigne dere,
Aaron Jackson med familie'. 

Ingen kommentarer: