torsdag, oktober 28, 2021

Stadig flere iranere kommer til tro på Jesus


Flere og flere iranere kommer til tro i deler av verden utenfor Iran, og deres glede i Kristus fører til at de deler med sine kjære i hjemlandet. Gjennom troende som bor utenfor Iran, trekker Gud mange inn i Iran til seg selv.

Amira, en iransk kvinne som for tiden bor i USA, er ett eksempel på en som har en fruktbar langdistansetjeneste.

Det var imidlertid ikke lenge siden at Amira fortsatt pliktoppfyllende praktiserte islam. Men etter å ha hørt evangeliet gjennom en lokal kirke, tok Amira imot Jesus og hadde en drøm hvor han sa til henne: 'Gå til alle nasjoner og gjør disipler for Mitt rike'.

Amira fortalte en kristen venn om drømmen sin, og la til: "I min hjemby er det ingen som kjenner Jesus". De begynte å be sammen for hennes kjære, spesielt for hennes muslimske familiemedlemmer.

I Iran eide Amiras far land med en bygning som han hadde donert for å bli brukt som moske. En dag, over en telefonsamtale med ham, sa Amira til faren sin: 'Du må kjenne Jesus. Jesus vil frelse deg'.

Ikke lenge etter hadde Amira det privilegium å lede faren sin til Kristus.

Hun ringte vennen sin for å fortelle begeistret: 'Jeg har gode nyheter! Min far kom til tro på Kristus. Han har stengt moskeen og søker nå Jesus.

Etter hvert som Amiras tro har vokst, har hun konsekvent delt Jesus med venner og familie i telefonsamtaler til Iran. Så langt har 30 mennesker kommet til Kristus gjennom hennes dristige vitnesbyrd.

Takk for ditt partnerskap som hjelper oss å tjene iranske troende som Amira og menneskene de når i Iran. Vi stoler på at Gud vil bringe mange flere til Kristus når trofaste vitner frimodig deler det gode budskap.

Vennligst be:

For Amiras langdistansetjeneste til de i Iran.

For ektemannen Hossein som ennå ikke har kommet til Kristus.

For at flere iranere utenfor Iran skal komme til tro og så nå mange i hjemlandet med evangeliet.

Nåde og fred,

David Yeghnazar, leder for Elam Ministries. Norsk oversettelse: Bjørn Olav Hansen (c)

Ingen kommentarer: