fredag, juli 31, 2015

Obs-melding til forbedere: Finland forbereder seg på russisk invasjon av Åland

Nettutgaven til den svenske avisen Dagens Nyheter skrev torsdag kveld at Finland forbereder seg på en russisk invasjon av Åland.

Den finske forsvarsministeren, Jussi Niinistö, som nettopp har tiltrådt sitt embete, uttalte i går til Lännen Media, gjengitt i finske Hufvudstadsbladet, at finske myndigheter har tatt sine forhåndsregler med tanke på en annektering lignende den som skjedde på Krim-halvøya. Hva disse forhåndsreglene går ut på vil ikke den finske forsvarsministeren ut med.

Marinens stabsjef, Juha Vauhkonen, uttaler til den finske TV-kanalen, Yle at 'Åland er legitimt en del av Finland' og at 'Forsvarsmakten naturligvis har i oppgave å forberede seg på forsvare Åland, og et hvilket som helst annet område'.

Tomas Ries, som er rektor for den finske Forsvarshøgskolen, og mangeårig forsker av nordisk sikkerhetspolitikk, uttaler til Dagens Nyheter at finske myndigheter gjør rett i ta trusselen fra Russland på alvor. Som jeg tidligere har skrevet her på bloggen har Russland trent på en reell okkupasjon av Åland, Bornholm og Nord-Norge.

Ved flere anledninger har norske forbedere opplevd at Herren har talt til dem om en russisk invasjon i nær framtid, og at Herren har kalt dem til å be inn i denne situasjonen. Oppslaget i Dagens Nyheter og i finske aviser bekrefter at dette ikke er tatt ut av løse luften, men at vi bør ta disse profetiske tiltalene på alvor.

Jeg skrev en artikkel om hvordan Gud nå kaller forbedere til å be for Norges grenser 26.juni i år, som du kan lese her:

http://bjornolav.blogspot.no/2015/06/gud-kaller-forbedere-til-be-for-norges_26.html

Artikkelen i Dagens Nyheter, kan du lese her:

http://www.dn.se/nyheter/varlden/finland-forbereder-sig-pa-rysk-ockupation-av-aland/

Ingen kommentarer: