torsdag, oktober 05, 2023

Moske i Pakistan sender kristne barneprogram over høytaleranlegget


Pakistan (MNN) - En muslimsk moske, spesielt i det landlige Pakistan, er det siste stedet du forventer å kringkaste Bibelen. Men ingenting er umulig for Gud!

I en afghansk flyktninglandsby nord i Pakistan var sønnen til stammens overhode kjent som litt av en bråkmaker. Men til slutt ble denne guttens opprørske holdning myknet. Han begynte å vise mer respekt og vennlighet og holdt seg til og med unna problemer!

Da faren spurte hva som endret seg, fortalte gutten ham om en Keys for Kids-forteller han mottok og hadde hørt på. The Storyteller er en solcelledrevet mp3-spiller som inneholder en lydbibel og andakter for barn. Gutten fortalte sin far til høvdingen at han trodde på Jesus.

Greg Yoder, administrerende direktør for Keys for Kids Ministries forteller: «Den muslimske landsbysjefen sa: 'Hvis dette kan forandre sønnens hjerte, må vi ha flere i denne landsbyen.' Så jeg tror det var rundt 200 av dem som ble levert inn i denne muslimske landsbyen.»

Fra da av begynte enda flere landsbybarn å elske historiefortellerne og andaktene!

Yoder forteller: "Landsbyhøvdingen var bare så overrasket over hva som skjedde i landsbyen hans, at han bestemte seg for at ... sammen med det muslimske bønnoppfordringen, skulle de spille Keys for Kids i lyd over disse høyttalerne fra selve moskeen!"

Kilde: Mission Network News/Norsk oversettelse: Bjørn Olav Hansen (c)

Ingen kommentarer: