mandag, november 16, 2009

Baptister har ikke noe problem med å bli våte fra topp til tå

Baptister i delstaten Georgia i USA lot ikke de kraftige ettervirkningene av orkanen Ida stoppe en evangeliseringsaksjon som var planlagt i forbindelse med deres 188 landsmøte i First Baptist Church i Woodstock 9.-10. november. Til tross for at det regnet i bøtter og spann, og lokale meterologer sa at dette var det våteste dagen i november noensinne i Georgia, var baptister ute for å nå mennesker med evangeliet.

Faktisk hele 1.125 frivillige deltok. Når det hele skulle avsluttes hadde 22 mennesker tatt imot Jesus. I tillegg til selve evangeliseringsaksjonen, delte de også ut 2.400 esker med med mat til 785 hjem som trengte det.

Som en sa det: "Baptister har ikke problem med å bli våte fra topp til tå!"

I forbindelse med landsmøtet, vedtok de 1.289 delegatene at de for fire nye år skulle samarbeide med russiske baptister i Moskva og St.Petersburg, to av verdens største byer hvor den evangeliske andelen av befolkningen er mindre enn en prosent, for å nå dem med evangeliet.

Pastoren for First Baptist Church i Woodstock er Johnny Hunt (bildet), som for tiden også er president for Sørstatsbaptistene.

Ingen kommentarer: