onsdag, november 11, 2009

Baptistpastor oppsøkte moskeen ved Fort Hood for å fortelle muslimene at Jesus elsker dem



Pastor Jerry Jewell (bildet) i Living Hope, en baptistmenighet knyttet til Sørstatsbaptistene opplevde at Gud talte til ham dagen etter den forferdelige massakren i Fort Hood. Living Hope er en menighet i byen Killeen, og ligger rett ved siden av Fort Hood. Flere av soldatene ved Fort Hood og deres slektninger tilhører denne menigheten. Tiltalen var overraskende. Han skulle gå til The Islamic Community Center i Killeen for å fortelle muslimene som oppholdt seg der at Jesus elsker dem! Det var til denne moskeen at massemorderen Nadal Malik Hasan gikk samme morgen som massakren fant sted.

Det var med blandede følelser at pastor Jewell dagen etter at Nadal Malik Hasan skutt og drept 12 amerikanske soldater og en sivil, og forårsaket at et ufødt barn hadde mistet livet, og såret 29 andre, kjørte til moskeen. Han hadde opplevd at Den Hellige Ånd klart og tydelig hadde sagt: "Gå og besøk dem!" Etter at en venn hadde ringt og fortalt pastor Jerry Jewell at han hadde opplevd den samme tiltalen, og at den gjaldt pastor Jewell, tok han dette som en bekreftelse.

Pastor Jewell hadde besøkt moskeen et år tidligere, men dette var annerledes. Budskapet han opplevde at han skulle formidle var dette: "Jesus Kristus elsker dere og Han ønsker å frelse dere. Og det er årsaken til at jeg er her."

Da han kom frem til moskeen så han at det var mye politi og presse utenfor. Han ble stanset av en politimann som spurte om han var medlem av moskeen. Da svarte Jewell:

"Nei, jeg er baptistpastor, men jeg ønsker å besøke de som er i moskeen for å se hvordan de har det i dag."

Han ble sluppet igjennom sperringene og ble godt tatt imot av de som befant seg inne i moskeen.

Pastor Jewell sier: "Jeg tenker at den beste måten å holde noen borte fra å gjøre andre noe vondt er å bringe dem til Kristus. Hvis vi hater muslimene fornekter vi Kristus."

I moskeen traff pastor Jewell en ung mann som spurte ham: "Er du medlem her?" Til det svarte Jewell at han var pastor i en baptistkirke. Den unge mannen ba om å få visitkortet til Jewell og sa: "Jeg vil besøke kirken din". Lørdag ringte den unge muslimen for å si at han var forhindret fra å komme til kirken på søndag, men at han ville komme senere:

"Jeg er spent på om han dukker opp," sier pastor Jewell.

1 kommentar:

Anonym sa...

Muligens en som har forstått at Gud har skapt alle meneskene.
Hater vi ett menneske hater vi en skapning skapt av Gud selv.
Noe å tenke på for den som kaster den første stein med å ta alle over samme kam.
Ja Jesus har det ikke lett med sine alltid som fordømmer alle dem ikke kjenner amen