søndag, oktober 06, 2013

Amerikansk 'profet' håper på militær maktovertagelse og unntakstilstand i USA!

Den kontroversielle 'profeten' Rick Joyner (bildet), kommer med oppsiktsvekkende kommentarer i en video, som er publisert denne uken. Han mener situasjonen i USA er blitt så alvorlig, at han håper på et militærkupp!

Rick Joyner mener president Obama er i ferd med å ødelegge den amerikanske republikken, og gir uttrykk for at USA smuldrer bort på grunn av regjeringens tyranni:

'Det er ingen måte denne republikken kan overleve så mye lenger ... Den vil neppe vare gjennom Obamas andre periode'. Joyner er opptatt av at man ignorerer Grunnloven.

Det er i denne sammenhengen han kommer med sin oppsiktsvekkende uttalelse:

'Republikken kan gjenopprettes men politiske valg kommer ikke til å fikse nasjonens problemer fordi systemet er ødelagt. Det vi kan håpe på og som vi trenger er en militær maktovertagelse og unntakstilstand. Jeg tror det finnes edle ledere i vårt militære som elsker republikken og elsker alt vi står for - og de må kunne ta makten'. (uthevelsene og understrekningene er mine)

Man bør være på vakt når en kristen leder ønsker seg en militær maktovertagelse og innføring av unntakstilstand.

Du kan se innslaget her:

http://www.youtube.com/watch?v=D52tXSCWHJ0#t=95

1 kommentar:

bjørn sa...

Dette er ingen kristen leder. Han fremmer en lære og praksis som ikke er av Gud. Joyner og de andre "apostlene" i den nye apostoliske reformasjonen taler i følge dem selv med guddommelig autoritet slik som de 12 og Paulus. Det som preger han og sine likemenn er helbredelses sirkus, latter vekkelse og oppførsel man kan finne hos besatte i skriften. Se alle videoer tilgjengelig på YouTube. Disse karene forkynner ikke Kristus Jesus korsfestet og oppstanden, men en Jesus som både døde åndelig og som heller ikke var Gud her på jord, kun et åndsfylt menneske. Blasfemi mot vår Hellige herlige Herre. Måtte Joyner og resten av de falske lærerene og apostlene rundt ham komme til omvendelse og tro.