tirsdag, september 09, 2014

En oppdatering til alle dere som ber for meg.

Her kommer en liten oppdatering til alle dere som ber for meg:

Førstkommende mandag skal jeg til hjerteklinikken på Feiring igjen. Det blir åttende hjerteoperasjonen.

Jeg venter fremdeles på å komme inn til en lungespesialist, men fastlegen min var i kontakt med vedkommende og det er nå satt rød lapp på papirene mine. Det skal visstnok bety at jeg har høyeste prioritet. Hva som skjer videre vet jeg ikke. Det eneste jeg vet er at det er en stor cyste i den venstre lungen. Jeg har tørrhostet siden jeg var på Feiring i april, og sliter med store smerter hver dag. Noen ganger så intense at jeg må legge meg på gulvet for å finne en liggestilling som letter på smertene. Oppå alt dette kommer angina-anfallene flere ganger i uka.

Takk til alle dere som ber. Vet ikke hvordan jeg hadde klart meg uten forbønnsstøtten. Gud har i sin nåde gitt meg krefter til å holde frem med litt undervisning og forkynnelse, og jeg er takknemlig for de preke-oppdragene jeg har og får. De holder meg gående! Kallet til å tjene Gud er like brennende i meg, selv om noen dager er veldig tøffe, også følelsesmessig.

2 kommentarer:

Biskop Kyrillos sa...

Hoppas innerligt att det skall gå bra med hjärtoperationen och det kommande ingreppet i lungan.

bjørn sa...

Husker på deg i bønn Bjørn Olav. Du er i Herrens hender.

Johannes 10:27-28

"Mine får hører min røst, jeg kjenner dem, og de følger meg. Og jeg gir dem evig liv, de skal aldri i evighet gå fortapt, og ingen skal rive dem ut av min hånd."