lørdag, februar 07, 2015

En profetisk advarsel for vår tid, del 3

Her er tredje og siste del av det profetiske budskapet til Rick Renner (bildet):

I vår tid og i tiden som kommer vil det være og fortsette å være en rest av troende som ikke vil bøye seg for kravene fra samfunnet. Selv om mange falt sammen under vekten av disse kreftene utenfra i de tidlige århundrene av menighetens historie, var det også mange som ikke ga etter - ja, som til og med valgte å lide fremfor å gå på akkord med det de trodde.

Gud har alltid hatt en slik 'rest' som aldri vil bøye seg for press utenfra, og i disse siste tider vil Han også ha 'sin rest'. Og disse som nekter å frykte eller kompromisse sin tro på Jesus Kristus vil erfare hittil ukjente nivåer av Guds kraft som et resultat av deres forpliktelse til å stå for sannheten.

Uansett press fra myndigheter eller samfunn som forsøkte å holde tidlige kristne borte fra en entydig forpliktelse til Jesus Kristus og Hans herrevelde, holdt flesteparten av dem fast ved navnet Jesus og nektet å bli lokket til å tro at det å tro på Jesus en mulighet i et helt hav av muligheter.

Verden kan være pluralistisk religiøst, men menigheten var ikke det. Selv om samfunnet så på de kristne som trangsynte enfoldige personer, visste disse tidlige kristne at frelse finnes bare i Jesus Kristus, og de nektet å overgi seg til presset fra sin kultur og tidsånd.

Ingen kommentarer: