mandag, mars 04, 2019

Til alle som ber for oss

Her er en liten oversikt over møter og seminarer jeg har denne måneden, slik at våre forbedere kan be mer konkret og målrettet for oss:

6.-10: Pastor- og lederkonferanse i Drammen for Det Norske Baptistsamfunn, hvor jeg skal tale på et kveldsmøte for pastorene og senere ha et seminar om tidebønnenes gode bønnerytme.

Søndag 17: Pinsekirken Kolbotn. Gudstjeneste kl.11.00

Tirsdag 19: Fastebetraktning i Gjøvik kirke
Onsdag 20: Fastebetraktning i Gjøvik kirke

23.-24: Bønneseminar Risør baptistkirke

Søndag 31: Toten frikirke. Gudstjeneste kl.11.00
Kl..19.00 Misjonskirken Betlehem Oslo. Tema: Hvordan be for syke.

Hva helsen angår så har jeg hatt bedre søvnkvalitet, men Parkinsons-sykdommen synes jeg har forverret seg. Jeg er mer rullestolavhengig. Mer ustø. Mer sliten. Dagene på bønnekonferansen på Grimerud ble spesielt slitsomme hva kroppen angår. Kjørinng til og fra. Ingen mulighet til å legge seg nedpå for å hvile, og mange timer sittende i rullestol. Søndag var jeg helt utslitt. Da var alt bare smerter.

Men det er det å få fortsette å stå i tjenesten som holder meg oppe, inspirerer meg, fordi vi møter så mange flotte mennesker. Det er en pris å betale men det er verdt det. Takk til alle dere som ber for oss, står sammen med oss og en stor takk til de menighetene som inviterer oss. Det er ingen selvsagt ting lenger at menigheter inviterer en Parkinsons-pasient i rullestol. Men vi er så glad for at noen våger det.

Be om visdom. Beskyttelse, særlig når vi er ute på reise. Be om krefter.

Foto: Erling Thu

Ingen kommentarer: