lørdag, mars 02, 2019

Velsignet dag på Grimerud

Det ble en velsignet dag på Grimerud i går, og så godt å møte så mange gode venner. Trivelig også med alle Facebook-venner jeg har møtt for første gang, og andre jeg er hilst på før.

Kveldsmøtet i går kveld med Canon Andrew White ble et møte med den legende. Andrew øste fra sitt spennende trosliv, delte varmt om sine egne opplevelser av Guds under og inngripen både i sitt og andres liv og erfaringer av Guds hellige nærvær. Noe lignende har vi nok ikke opplevd på den nasjonale bønnekonferansen tør. Andrew White er jo også så festlig og morsom, så latteren satt løst. Det er så mange deltagere på denne bønnekonferansen at det måtte til to rom ekstra med TV-overføring for uten fullsatt hovedsal.

Tidligere på dagen delte jeg talerstol med Erling Thu for første gang. Det ga mersmak, så dette håper jeg vi kan gjenta flere ganger!

Vi hadde felles seminar om våre keltiske trostrøtter og tidebønnenes bønnerytme. Vi delte seminaret i to deler, og tok hver vår del. Min handlet om våre keltiske trosrøtter og tidebønnenes jødiske arv, mens Erling snakket varmt om hvor velsignet det har vært for Solveig og Erling Thu å oppdage tidebønnene. Det har vært til  et ekteparet ber sammen tre ganger om dagen, og har skrevet bok for å hjelpe andre til å komme inn i denne gode bønnerytmen. Boken ble lansert på bønnekonferansen i går. Den er utgitt av Prokla Media. Jeg kommer tilbake med en anmeldelse av den senere.

Nå er det tid for å krype til køys. Klokken er passert midnatt og det er en ny dag på Grimerud i morgen.


Erling Thu taler inspirert og begeistret om å be Guds ord.


Fra mitt bidrag om vår keltiske kristenarv.


Fra kveldsmøtet med Andrew White.

Ingen kommentarer: