tirsdag, januar 11, 2022

Herren synger over deg!

I går hendte det meg noe underlig. En uventet føling feide meg helt av banen. Det var vanskelig å få snudd den. Blodsukkernivået sank og sank og var nede i 3,1, og jeg ble redd. I tillegg sliter jeg med Parkinson som herjer med kroppen min. Midt i den lammende angsten kom jeg til å tenke på noen ord som betyr mye for meg fra profeten Sefanja, om Herren som synger over oss. En gudfeldighet gjorde at jeg samme dag kom over dette helt spesielle bildet, malt av den amerikansk profetiske maleren Ricardo Colon. Med hans velvillige tilltalse gjengir jeg bildet, og teksten som følger med. Kanskje ordet er ment til flere enn meg denne dagen:

Mens jeg ba for deg, så jeg Jesus spille piano og englene i bakgrunnen med fioliner som spilte sammen med Jesus. Dette skjedde i ånden, og det blir åpenbart for deg nå gjennom dette maleriet. Det er en melodi som gjentatte ganger spiller i hjertet ditt, og du elsker den så mye. Bibelen sier at Gud synger over oss.

"Herren din Gud er hos deg, en helt som frelser. Han fryder og gleder seg over deg og viser deg på ny sin kjærlighet. Han jubler (synger) over deg med fryd." (Sef 3,17)

Sangen du hører i ditt hjerte er Guds sang. Han elsker sangene dine. Han har også et par sanger spesielt for deg. Han vil vite om du elsker dem. Denne nye sangen som han synger over deg akkurat nå er en av favorittsangene hans. Og han er så begeistret at du ville ta deg tid til å høre på sangen hans. Og la ham få vite hva du synes om det. Det kan være sanger du velger ut, og Gud lytter til de sangene og betrakter dem også som sine egne. Men denne gangen er denne Herrens sang som kommer til deg ikke bare behagelig for ditt øre, men bringer helbredelse til ditt hjerte. Denne sangen vil være den beste sangen du noen gang har hørt. Det vil helbrede fortiden din, dine sår, kroppen din. Jesus leter alltid etter en god sang for din godkjenning. Å, han tvinger det ikke på noen. Men han ønsker at du elsker det like mye som han gjør. Du vil høre denne sangen, eller kanskje du hører den akkurat nå. Det vil roe din sjel og bringe fred som overgår forståelse. Gjør deg klar, Guds mann. Denne sangen er skrevet for deg.

Ingen kommentarer: