søndag, juli 16, 2006

Haifa utsettes for nye rakettangrep søndag ettermiddag

En ny serie med raketter fra Hizballah-stillinger i Libanon, ble sendt mot Haifa nå i ettermiddag. Rakettene slo ned i Haifa-området, men inntil nå er ingen meldt skadet eller drept. Også byen Nahariya er rammet, men heller ikke derfra meldes det om skadde eller drepte.

Haifas borgermester, Yoni Yahav, sier at "vi har økt kapasiteten til nødtelefonnr dramatisk, og åpnet opp tilfluktsrom for befolkningen." Nå har bussene til og fra Haifa stanset opp. Etter rakettnedslaget på togstasjonen i byen, hvor minst åtte mennesker ble drept, og mange skadet, går heller ikke togene til Haifa. Bildet til høyre viser hjelpemannskaper som tar ut døde fra Haifa togstasjon tidligere idag.

Israelske sikkerhetsmyndigheter har bedt innbyggerne i Gush Dan området, fra den nordlige delen av Tel Aviv, om å øke sikkerhetsnivået. Dette kan bety at israelske myndigheter nå er redd for at raketter kan nå så langt som til selve Tel Aviv. Gjør de det, vil det ramme sivilbefolkningen hardt, og vi må regne med mange døde. Enkelte er redd for at Israel må kjempe på en tredje front, nemlig at terrorister skal klare å utnytte situasjonen, og komme seg inn i Jerusalem, eller andre israelske byer, og slippe løs selvmordsbombere der. Igjen går vår utfordring ut til alle bloggens bedende Israelsvenner: Denne søndagen må vi alle ta et enda større ansvar for å sette av tid til å be for Israels land og folk.

Bloggen vil kontinuerlig oppdateres ut over dagen!

2 kommentarer:

oddelv sa...

Takk for ditt engasjement og hjerte for Israel , Bjørn Olav. De trenger sannelig vår støtte og våre bønner nå !!

Bjørn Olav sa...

Ja, og jeg er glad for at det finnes Israels-venner som deg, som ber for landet. Jeg vil gjerne oppmuntre bloggens lesere til å gi respons på artiklene, og vil å gjøre bloggens adresse kjent for flere. Det er mange som leser denne bloggen daglig, og det takker jeg Gud for.