torsdag, februar 28, 2013

60.000 ungdommer gav tre millioner dollar for å gjøre slutt på slaveriet

Pastor Louie Giglio (bildet) er en av drivkreftene bak en verdensvid kampanje for å gjøre slutt på slaveriet.

I går dro de igang en aksjon hvor de ønsker å få alle som skriver på sosiale medier til å bruke en dag til å sette profilen sin på vent, og i stedet legge ut en liten video som retter oppmerksomheten mot de 27 millioner mennesker som lever som slaver i dag.

Louie Giglio er pastor for Passion City Church i Roswell i Georgia, USA. Nylig holdt han sin populære 'Passion 2013 Conference'. 60.000 ungdommer deltok på Georgia Dome Stadium. De samlet inn over tre millioner dollar som skal brukes for å få menn, kvinner og barn ut av slaveriet verden over.

Forsvunnet
De som oppsøkte websiden til Louie Giglio i går eller alle de som har sluttet seg til kampanjen møtte en svart nettside, med følgende tekst: 'I dag har vi forsvunnet. I bordeller og fabrikker. Vi arbeider som slaver. I 161 land, inkludert vårt eget. Vi står sammen med dem og våre stemmer er tause på sosiale medier og på vår web-side. I morgen er vi tilbake for å skinne som et lys i mørke. Og gjøre slutt på slaveriet'.

Pastor Louie Giglio er nå på en turne rundt i USA sammen med lovsangerne Chris Tomlin og Kari Jobe for å rette oppmerksomheten mot slaveriet i sexindustrien og i fabrikker verden over.

Videoen kan du se her:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=11d5Z_hPlto

Ingen kommentarer: