torsdag, juni 26, 2014

Et budskap til profetiske forbedere: Ikke gi opp å be om en mektig vekkelse, del 2

Her følger andre del av artikkelen til Julie Meyer (bildet), som jeg har oversatt. Første del ble publisert i går:

Jeg hørte et rop eksplodere som om det kom ut av himmelen - en invitasjon til nasjonene om å bli del av en bønnebevegelse som blåser over jordens overflate lik en ustoppelig bølge som leder frem til en stor, stor vekkelse.

I drømmen ble jeg bedt om studere og se tilbake på 1700-tallet og den første Great Awakening - for dette er vår historie. Vi er invitert til å si 'ja' til bønn - vi er invitert til å bli en del av historien.

Jeg så at mange forbedere var blitt slitne og mange kjedet seg; derfor ble hjelp sendt fra himmelen for å styrke forbederne, bønnebevegelsene og bønnehusene slik at et herlig folk ville reise seg i bønner uten opphør.

Vi lever i en tid rammet inn av ordene fra Åp 3,1-2:

'Jeg vet om gjerningene dine, av at du har navn av å leve, men du er død. Våkn opp og styrk det som ennå er igjen ...'

Gud inviterer oss til å slå oss i lag med sin Sønn, Den store forbederen, i bønn for å føde fram Hans hensikter på jorden. Han inviterer oss til å bli en del av tidslinjen gjennom historien. Vi trenger derfor å være aktpågivende, å våke nøye over Hans løfter og hensikter gjennom forbønn, å vende våre hjerter mot Ham, og vende oss resolutt mot Hans hjerte i en tid som denne.

(fortsettes)

Ingen kommentarer: