lørdag, juni 14, 2014

Skal skrive bok om Kjell Haltorp, bønn og bønnesvar

Kristi himmelfartskapellet hadde den store gleden av å ha Kjell Haltorp (bildet) på besøk i går.

Jeg har kjent Kjell siden 1970-tallet. Han var ofte på besøk på Gjøvik under Jesusvekkelsen, og ble et åndelig forbilde for meg. Ikke minst ble jeg begeistret for det bønnens liv denne Gudsmannen levde. Å be sammen med Kjell var en stor opplevelse. I samtalene og forbønnsstundene med ham, ble grunnlaget lagt for mitt eget bønneliv i årene som skulle følge.

Kjell hadde også tro på en ung gutt som drev med gateevangelisering hver lørdag, og sendte meg en eske med 'Gud kan' av Kathryn Kuhlman, som jeg dele ut til mennesker jeg kom i kontakt med.

Nå skal jeg skrive bok sammen med Kjell. Det har lagt seg slik til rette. Om bønn og bønnesvar - jeg holdt på å si: selvsagt! Kjell Haltorp er synonymt med bønn. Det er bønneatmosfæren han lever i. Mange kaller ham evangelist. Der er han også. Men for meg er Kjell Haltorp en beder. Og jeg elsker å være sammen med bedere.

Bedt fikk vi også i Kristi himmelfartskapellet - som jo er et sted spesielt innviet for bønn.

Her står Kjell i bønnehagen bak kapellet. Bak ham ser vi en av koiene og Stabburet, hvor det er mulig å overnatte for gjester som kommer på besøk.

Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på boken om Kjell, hans bønneliv og mange bønnesvar. I år kan han feire 50 års jubileum som Ordets forkynner.

Vær gjerne med å be for skriveprosessen, at dette må bli en bok til Guds ære, som kan være med på å inspirere til forsatt bønneinnsats for vekkelse og fornyelse av våre menigheter.

1 kommentar:

Unknown sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.