søndag, juni 29, 2014

Et budskap til profetiske forbedere: Ikke gi opp å be om en mektig vekkelse, del 4

Her fortsetter artikkelen til Julie Meyer. Forrige del ble publisert fredag:

Disse historiene førte tilbake til 1700-tallet. De begynte å tale om grev Zinzendorf, moravianerne, John Wesley og George Whitefield (bildet), Charles Spurgeon og mange andre.

Plutselig ble atmosfæren fylt med rop: 'Jeg fant hjerteslag, men de er heller svake!' Jeg løp bort til en annen ambulanse og denne gangen så jeg en svak bevegelse. Plutselig begynte denne himmelske ambulansesjåføren, og gi ordrer:

'Fortell den gamle historien, fordi de gamle, gamle historiene er din tidslinje, den er DIN historie, helt tilbake så langt som Grev Zinzendorf og moravianerne, John Wesley, George Whitefield, C.H Spurgeon ...

Stafettpinnen passerte fra generasjon til generasjon. Dagens bønnebevegelser er et svar på bønn fra denne store historiske tidslinjen. Dette er bønnens tidslinje de tidligere tiders bønnegeneraler og bønnene fra disse generalene var at bønnens generaler i vår tid skulle reise seg; dagens bønnebevegelse er et svar på deres bønnerop.

Du er en del av den gamle, gamle tidslinjens historie fordi deres bønner har født frem dine. Sett deg selv i forbindelse med denne gamle, gamle tidslinjen, fordi denne gamle, gamle historien, når den blir fortalt vil tenne hjertet ditt på ny.

Selv om det vil starte som et svakt hjerteslag, når HVER person vil se seg selv i tidslinjen med den gamle, gamle historien, så vil dette svake hjerteslaget bli sterkere og sterkere. For dette er dine slektninger - bønnekrigerne fra eldgammel tid som løftet sitt rop: 'denne dagen og denne timen', at et bønnens folk vil reise seg på jorden og ønske Kongenes Konge velkommen tilbake.

Fornyelse alene vil ikke få et svakt hjerteslag til å starte igjen. Men hvis du ser deg selv i denne gamle, gamle historien - jo, mer du lytter og setter deg inn i historien til den store bønnens og vekkelsens tidslinje - så vil du se deg selv om bønnesvaret.

Du er en fortsettelse av deres bønner. For de forbederne som Gud reiser opp i dag - bønnebevegelsene på jorden i dag - er svaret på de bønner generasjoner eller generasjoner har løftet opp og tar oss nå med inn i Den store oppvåkningen.

Dette er dine slektninger. Du blir historien, planen, svaret, vekkelsen for i dag - da vil du aldri vende tilbake til de svake hjerteslagene.

(fortsettes)

Ingen kommentarer: