mandag, desember 01, 2014

SISTE: Trans World Radio med radiosendinger for kvinner som når Libanon, Syria og de palestinske områdene

Her er enda en gladmelding! Takket være radiosendingene til Trans World Radio skapes det nå håp blant kvinner i Midt-Østen.

På høyden av flyktningekrisen, sendes nå programmet 'Håpets kvinner' i beste sendetid på en populær FM-radiostasjon i selve hjertet av Midt-Østen. Det kunngjorde Trans World Radio onsdag i forrige uke.

Sendingene av 'Raki Raja' - som er det arabiske navnet for disse programmene - begynner denne måneden, og sendes gratis fire ganger i uka via en svært populær radiostasjon i Libanon. Sendingene når vidt. De kan blant annet høres i Syria og de palestinske områdene.

'Dette er et nytt initiativ i historien til Trans World Radio', sier lederen for den arabiske avdelingen i Trans World Radio. Av sikkerhetsgrunner oppgis ikke vedkommendes navn. Han legger til:

'Med mange syriske og irakiske flyktninger i Libanon, gir dette oss en forunderlig anledning til å dele evangeliet med disse kvinnene som har mistet sine hjem, ektefeller og i noen tilfeller også barn, og som er i et desperat behov for høre håpets budskap'.

En bedre tid på året til å introdusere disse programmene på kunne man ikke tenke seg, skal vi tro Marli Spieker, som startet og som leder Prosjekt Hannah. 'Håpets kvinner' er selve flaggskipet til radioprogrammet 'Prosjekt Hannah', den verdensvide kvinne- og bønnetjenesten.

Mer enn 90 prosent av de som lytter til disse programmene er ikke-kristne, og blant lytterne er det både menn og kvinner. En egen arabisk Facebook side for 'Raki Raja' ble startet opp i 2012 og har mer enn 25.00 'likes'.

La oss omslutte Trans World Radio og spesielt disse programmene i våre daglige bønner. Dette kan få enorm betydning i årene framover.

Ingen kommentarer: