onsdag, desember 17, 2014

Atlantas brannsjef suspendert fordi han har skrevet bok om det kristne synet på ekteskapet

Det har vakt berettiget oppsikt at brannsjefen i Atlanta, Kelvin Cochran (bildet) er suspendert for en måned uten lønn fordi han har distribuert en bok blant de ansatte. Boken, som han har skrevet selv, handler om det kristne synet på ekteskapet.

Slikt tolereres ikke i Amerika.

Cockran, som er diakon, søndagsskolelærer og bibelstudieleder i sin hjemmemenighet, Elisabeth Baptist Church i Atlanta, får nå støtte fra Georgia Baptist Convention.

Lederne i Georgia Baptist Convention setter nå i gang en underskriftsaksjon for den suspenderte brannsjefen. Han har vært brannsjef i Atlanta i to perioder, og har også tjent som US Fire Administrator under president Obama i perioden 2009-2010.

Det er spesielt Cockrans uttalelser i boken om homoseksualitet som har skapt de sterke reaksjonene. Det ser ut til at det nå er bare et syn som er akseptabelt å forfekte i samfunnet.

1 kommentar:

Bjørn Olav sa...

Det er lagt ut en anonym kommentar til denne artikkelen for moderering. Om vedkommende som har skrevet den ser på retningslinjene for denne bloggen, så tillates ikke anonyme kommentarer.