tirsdag, juli 04, 2023

Prest uønsket i banken for å ha kritisert Pride


Hovedtaleren på fjorårets Oase, Richard Fothergill (bidet) fra Storbritannia er uønsket i banken han har vært kunde av i 17 år. Årsak: Han har kritisert Pride. Når får det første lignende tilfellet i Norge? Det er nok bare et tidsspørsmål. Deler av Pride-ideologien er totalitær.

Det er avisen Dagen som omtaler denne saken i dag, og siterer avisen The Times. 

Til avisa The Times forteller Fothergill at kundeforholdet tok slutt fordi han har kritisert ny kjønnstenkning.  Banken, Yorkshire Building Society, sendte et brev til sine kunder hvor de oppfordret  kundane til å komme med sine synspunkter og kommentarar på den årlege Pride-månaden.

Det gjorde Fothergill, som er tidligere anglikansk prest. 

Ifølgje presten fekk han fire dagar senere vite at han ikkje lenger var ønska som kunde og at kontoen hans ville bli stengt.

Til The Times sier Fothergill: "Dette er en finansinstutusjon. De er ikke her for å handheve sosiale haldninger. Etter min meining skal de konsentrere seg om å passe på folk sine pengar i stadet for å promotere LHBT-ideologi, og legger til."

"Jeg vet at kanselleringskulturen finnes, og dette er min første erfaring med den. Jeg vil ikke at noen andre skal bli utsettes for denne mobbinga."

Ingen kommentarer: