mandag, juni 13, 2011

Et sterkt vitnesbyrd om hva det vil si å leve radikalt for Jesus


Jeg lar meg utfordre av mennesker som tar sin tro på alvor og er villige til å bryte opp for å leve radikalt for Jesus!

Forleden dag leste jeg om Sarah og hennes ektemann. Historien deres griper meg.

Sarah forteller at hun nettopp hadde lest boken til David Platt "Radical" (Boken skal visstnok være underveis til å bli oversatt til norsk). Etter å ha lest boken bestemte hun seg for at hun for resten av sitt liv ville leve 100 prosent for Jesus. Sammen med ektefellen - som hadde tatt samme beslutning - la de huset ut for salg. Sarah forteller at de visste ikke hvor de skulle flytte, bare at Gud kalte dem ut av komfortsonen deres!

Sarahs ektefelle arbeider som ingeniør. Han hadde hørt om eMi, en organisasjon med base i Colorado Springs. Han følte at han skulle stille sine kunnskaper og sin arbeidskraft til deres disposisjon.

Sarah forteller:

"Huset vårt er ikke blitt solgt, men vi har fått et helt annet syn på dets verdi. Vi holdt et garasjesalg og inntektene av dette gjorde det mulig for min ektemann å reise til Zambia for eMi. Har vært der i 16 dager. Jeg har vært hjemme med våre sønner på tre og ett år, men etter å ha lest Guds ord, bedt og lest boken Radicals på nytt, har også dette fått en ny mening for meg. Mens mannen min har vært borte har menigheten vi tilhører stilt opp for oss. De har lappet et flatt bildekk, sørget for å få den til bilreperatøren, og til og med laget mat til oss. Det at vi har begynt å tjene Herren har ført til at andre også har gjort det! Jeg pleier å si at jeg ikke hadde nok penger til å gi bort frivillig, men nå er også det endret. Jeg elsker å være midt i Guds plan."

Ingen kommentarer: