fredag, desember 30, 2011

Utlyser 10 dagers bønn- og fasteaksjon for Midt-Østen

The Jerusalem House of Prayer for All Nations - bedehuset på Oljeberget - sendte i går ut en kall til verdensvid faste- og bønneaksjon for Israel og Midt-Østen.

Bønn- og fasteaksjonen starter 1. januar og varer frem til den 10. januar. De som ikke har mulighet til å være med på å faste og be så lenge, inviteres til å ta del i den såkalte Ester-fasten, som varer fra 5.-7. januar. 10. dagers fasten er en såkalt Daniel-faste.

Det er grunnleggeren av dette internasjonale bedehuset på Oljeberget, Tom Hess, som oppfordrer verdens kristne til å faste og be for situasjonen i Midt-Østen, som er alarmerende.

Tom Hess trekker frem den umiddelbare faren som trusselen det iranske atomvåpenprogrammet representerer.

- Ahmadinejad taler sterkere enn Hitler gjorde med hensyn til jødene, sier Tom Hess og peker på de mange truslene om Israels utslettelse som den iranske despotiske lederen har kommet med.

- La oss bruke disse dagene til å faste og be for de kristne i Midt-Østen, hvor kristne i dag blir drept. La oss be om beskyttelse, og om vekkelse. Og at evangeliet seirer, sier Tom Hess.

Han holder frem profetien i Jesaja 19 som en god rettesnor og veiledning for hvordan vi kan be:

"På den tiden skal det være en ryddet vei fra Egypt til Assyria. Assyrerne skal komme til Egypt og egypterne til Assyria. Og egypterne skal tjene Herren sammen med assyrerne. På den tiden skal Israel være den tredje med Egypt og med Assyria, en velsignelse midt på jorden, fordi Herren, hærskarenes Gud, har velsignet det og sagt: Velsignet være mitt folk Egypt, og mine henders verk Assyria og min arv Israel." (Jes 19,23-25)

Ingen kommentarer: