fredag, februar 03, 2012

Sterke reaksjoner fra mange hold på 'kroningen' av Eddie Long

Reaksjonene på 'kroningsseremonien' av biskop Eddie Long, har ikke latt vente på seg. Redaktøren for det anerkjente Charisma Magazine, J. Lee Grady (bildet), sier i en kommentar at 'det har tippet over for lenge siden for biskop Eddie Long. Hvor mye ble denne 'rabbineren' betalt for å 'krone' Long til konge?'

Rev. Wil Gafney, Ph.D og assisterende professor ved Hebrew and Jewish and Christian Scripture, påviser i en artikkel i Huttington Post, at rabbineren Ralph Messer, presenterer hele 27 falske oppfatninger av Torah i forbindelse med 'kroningsseremonien'!

- Han (Ralph Messer) representerer ikke jødisk tanke eller praksis. Han misoppfatter både Torah og andre jødiske hellige skrifter - og for den saks skyld også Det nye testamente og kristen bibelsk tolkning og teologi, sier Gafney.

En annen som uttaler seg kritisk er Bill Nigut, Southeast Regional Director of the Anti-Defamation League, en antisemittisk organisasjon. Han mener den bisarre seremonien ikke representerer noe jødisk han er kjent med.

Også fra jødisk hold kommer det sterke reaksjoner. Joshua Heller, som er rabbiner for forsamlingen B'nai Torah in Sandy Springs, sier det slik:

'Vi utroper ikke enkelt personer til konge. Og vi ruller heller ikke inn en person i en skriftrull og erklærer noen for konge,'

Se også:
http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=296281

Ingen kommentarer: