torsdag, september 06, 2012

Djup takknemlighet for helbredelsesunder og den første nattverdgudstjenesten

Det er med stor takknemlighet til Herren jeg ser tilbake på gårsdagen.

På formiddagen fikk jeg besøk av en kristen lege, som vi har bedt for en god stund. Vedkommende fikk en spesiell kreftdiagnose for en tid tilbake, og vi salvet og ba for henne. Gud grep inn på forunderlig vis, og hun er i dag helbredet. Det var sterkt å se MR-bildene fra før og etter vi ba. De nye bildene viser ingen tegn til kreften. I går kom hun og noen av hennes nærmeste for å takke Gud for det forunderlige under Han har gjort i hennes liv. Det er Gud som all æren skal ha.

Senere på dagen kunne vi feire vår aller første nattverdgudstjeneste! Det er også et veldig stort takkeemne for oss. Hver onsdag kl.18.00 fremover vil vi fortsette med dette. Liturgien er satt sammen av bønner og hymner fra den første kristne tiden. Vi følger kirkeårets tekster, og leser både tekstene fra Det gamle- så vel som fra Det nye testamente. I tillegg til dette leser vi også fra Apostlenes gjerninger. Det vil skje fortløpende, slik at vi leser gjennom Apostlenes gjerninger fra første til siste kapitel. Hver uke minnes vi også en person fra kirkens historie, og gir et kort ressyme fra hans eller hennes liv.

Evangelieteksten vi leste i går passet særdeles bra med tanke på arbeidet rundt Kristi himmelfartskapellet. Den handlet om Marta og Maria! Og den ene tingen som er nødvendig.

I forbindelse med nattverdgudstjenesten gis det også rom for frie bønner, hvor alle som er til stede kan be for det de vil. Her er det også rom for personlig forbønn, salving av syke og her ber vi for innkomne bønneemner.

Nå ser vi bare frem til neste onsdag kl.18.00.

Bildet viser korset på veggen i Kristi himmelfartskapellet.

Ingen kommentarer: