tirsdag, september 25, 2012

Mens verden venter på Antikrist

E24 - den elektroniske nettavisen med fokus på økonomi som VG utgir - publiserte i går en artikkel som burde vekke interesse hos alle som er interessert i hva det profetiske ord slik det er nedfelt i Bibelen, har å si om vår tid.

I artikkelen siteres Ray Dalio, en av verdens rikeste menn og sjef for verdens største hedgefond, Bridgewater Associates. Han frykter at den økonomiske uroen som Europa nå opplever skal skape en 'ny' Hitler.  Ola H. Grytten, professor i samfunnsøkonomi ved Norges Handelshøyskole, mener Dalio har et poeng: - Han har et poeng i at dårlige tider historisk sett har født ekstreme ledere, som Hitler, Mussolini og Stalin. Vi ser også nå en tendens til å gå mot nasjonalisme eller ytterfløyene i kriselandene, sier Grytten til E24.

Og Grytten dokumenterer sin påstand ved å vise til fremveksten av nye fascistiske partier i dagens Europa.

Du kan lese hele artikkelen i VG her:

http://e24.no/makro-og-politikk/frykter-oekonomisk-uro-skal-skape-ny-hitler/20278355

Antikrist
VG artikkelen er interessant tatt i betraktning at Bibelen forutsier flere steder at i den siste tid skal en stor og mektig motstander av Guds sak stå fram. 'Hvor farlig og hvor betydelig denne fiende vil bli, ser vi av den store plass omtalen av ham har fått i Skriftene. Mange fryktelige fiender og forfølgere har gjennom tidene stormet løs på Guds folk, og likevel er de fleste av dem ikke engang nevnt i Bibelen. Men denne siste, store fiende - vi kaller ham ofte Antikrist - blir omtalt på en mengde steder i Den Hellige Skrift', skriver profetigranskeren Thoralf Gilbrant i boken 'Bortrykkelsen - Jesu gjenkomst' (Hermon 2002), side 212.

Vi bør sannelig være våkne i en tid som denne!

Tegningen viser Antikrist på Dyret, slik det fremstilles i Åpenbaringen.

Ingen kommentarer: