onsdag, september 19, 2012

Hvordan overleve som pastor og fremdeles være gift?

Den internasjonale baptistmenigheten i Sandvika, arrangerer Nasjonal pastor- og lederkonferanse 12.-14. oktober om Bibelens troverdighet. Hovedtalere er Dr Tony Beckett (bildet) og Ingulf Diesen. I forbindelse med konferansen vil det også holdes en panelsamtale med tittelen: 'Hvordan overleve som pastor og fremdeles være lykkelig gift'!

Jeg kan ikke få anbefalt denne konferansen sterkt nok! Dette er virkelig anledningen for norske pastorer og ledere til å komme sammen, for å få del i genuin og grunnsolid bibelsk undervisning. Ikke minst temaet om hvordan man kan bevare et ekteskap lykkelig og forbli gift, burde være grunn nok alene til å sette av disse dagene! Men her vil man også få solid undervisning om hvorfor Bibelen er til å stole på i en tid som vår.

Her finner du programmet:
 
http://www.ibch.no/cmsimple/?Nasjonal_pastor-_og_lederkonferanse

Dr Tony Beckett er nok et ukjent navn for de fleste nordmenn. Han er visepresident for Association of Baptists for World Evangelism. Beckett har sin teologiske utdannelse fra Biblical Theological Seminary i Hatfield, Pennsylvania, og fra Trinity Evangelical Divinity School of Deerfield, Illinois. Han er kjent for sin grundige bibelundervisning.

Dr.theol Ingulf Diesen er nestoren blant de bibeltroende i Norge. Kjent for sitt sterke forsvar for Bibelens autoritet og troverdighet, og som en av oversetterne av 'Bibelen Guds Ord' oversettelsen fra Bibelforlaget.

Ingen kommentarer: