søndag, desember 01, 2013

Angus Buchan drømmer om en vekkelse blant menn som sprer seg til familien

Den sør-afrikanske evangelisten Angus Buchan (bildet) sier han har et håp om å se 'en total vekkelse' i USA, som starter med mennene og som sprer seg familien, lokalsamfunnene og så til hele nasjonen.

Buchan kom tilbake til hjemlandet Sør-Afrika etter en uke i USA. Her har han talt til 10.000 menn på den andre 'Mighty Men Conference USA', som ble holdt Bridgestone Arena i Nashville, Tennessee, søndag 17.november.

En snau måned tidligere talte Anhus Buchan på en lignende storsamling på den første 'Mighty Men' konferansen. Det skjedde også i Tennessee. Buchan forteller at Gud sendte menn til disse konferansene fra 'hver krik og krok' av USA.

'Vi har allerede begynt å motta veldig oppmuntrende rapporter om forandrede liv og vi er så glad for alt det Herren Jesus gjør', forteller Angus Buchan som startet 'Mighty Men Conference' på bondegården sin, Shalom, KwaZulu Natal i Sør-Afrika i 2004. Det begynte med 40 menn og har økt bemerkelsesverdig med årene. På den syvende konferansen deltok det mer 400.000 menn.

På konferansene understrekes behovet for at menn lever hellige og innviede liv.

Ingen kommentarer: