onsdag, desember 11, 2013

Iransk pastor og menighetsmedarbeider løslatt

Det nytter å be og det nytter å arbeide for forfulgte kristne og de som sitter i fengsel for sin tro. Det viser historien om Farhad Sabokrouh og Naser Zamen-Dezfuli.

Ifølge Mohabat News ble Farhad Sabokrough, pastor for en Assemblies of God menighet i Ahwaz, og Naser Zamen-Dezfuli, en kirkelig medarbeider, løslatt 1.desember etter 214 dager i Sepidar fengselet.

Det var lille-julaften i 2011 at iransk sikkerhetspoliti stormet julemøtet til pinsemenigheten i Ahwaz, og arresterte alle som var til stede. De ble ført inn i to busser og kjørt til ukjent adresse. Etter å ha blitt ransaket, avhørt og truet ble de satt fri. Pastor Farhad Sabokrouh, hans kone Shahnaz Jayzan og medarbeiderne Naser Zamen-Dezfuli og Davoud Alijani ble derimot holdt tilbake. De ble anklaget for å ha konvertert fra Islam til kristen tro, proselytisering og propagandere mot det islamske regimet ved å evangelisere.

Senere dømte Revolusjonsdomstolen hver av dem til et år i fengsel.

Sabokrouh og Zamen.Dezfuli er blitt løslatt to uker før de har sonet ferdig, mens kona til Sabokrouh og Alijani fremdeles sitter fengslet.

La oss fortsette å be for dem.

Ingen kommentarer: