torsdag, desember 05, 2013

Be for Ukraina

Lederen for den internasjonale misjonsavdelingen til All-Ukrainske unionen av Evangelikale kristne/Baptistene, Pavel Unguryan, som også har vært medlem av Det ukrainske parlamentet i perioden 2008-2012, oppfordrer nå til forbønn for Ukraina.

Det gjør han via Den europeiske baptistføderasjonen.

Pavel Unguryan skriver at 'bønn er det mest kraftfulle våpen en kristen eier. Det er ikke vår visdom som gjør oss vise, ei heller vår styrke som gjør oss sterke, men Den Allmektige Gud'.

Han viser til kristne i Ukraina har stått sammen i bønn foran toppmøtet i Vilnius hvor den ukrainske regjeringen forpliktet seg å signere en samarbeidsavtale med EU, og at de fleste ukrainere støttet forslaget om et tettere bånd til Europa. Pavel Unguryan sier at 'mange ukrainere ble sjokkert når president Janukovitsj ikke ville signere avtalen med EU, men heller styrke båndene med Russland.

Mange kristne i Ukraina opplever nå en sterk uro for framtiden. Enkelte gir uttrykk for at de frykter en borgerkrig vil bryte løs. Ukraina er for tiden en splittet nasjon.

La oss forene oss med våre ukrainske venner og be for landet og folket i de skjebnetunge dagene som nå ligger foran dem.

Ingen kommentarer: