onsdag, april 17, 2019

Profetisk ord om Frankrike

I 2018 kom Veronika West med følgende profetiske ord om Frankrike:

"Legg merke til at den flammende fugl Fønix stiger, stiger, stiger fra asken, og bringer nytt liv og nye begynnelser.

Denne kvelden mens jeg satt i hagen min og samtalte med Herren så jeg plutselig den franske nasjonen fremfor meg og mens jeg så på Frankrike så jeg en flammende fugl Fønix reise seg fra asken, og mens jeg så på dette talte Herren til meg:

'Da tenkte jeg at jeg skal dø i mitt rede, og jeg skal forøke mine dager som fuglen Fønix'. 

I det jeg hørte disse ordene spurte jeg umiddelbart Den Hellige Ånd  og jeg hørte Ham si: 'Datter, jeg har hørt ropene til Mitt folk i det de med tårer har bedt om nåde, nåde, nåde over denne nasjonen. For det har virkelig sett ut som om de ville dø i sine reder, men legg merke til: En mektig virvelvind fra min Ånd vil nå bringe frem oppstandelseskraft til det som ligger under askehaugen. Merk dere dette! 

For den franske nasjonen skal bli lik den flammende fuglen Fønix, som stiger og stiger fra ødeleggelsens og dødens aske til et nytt livs skjønnhet. Merk dere dette, i det min Ånd beveger seg oer dette landet for å reise opp og gjenreise, for å reformere og revitalisere, SE! Se når min styrende hånd beveger seg mektig i dagene som ligger foran, for å forøke hennes dager, lik min tjeners Jobs dager,' sier Guds Ånd.

Jeg deklarerer at den franske nasjonen skal stige, stige lik fuglen Fønix fra ødeleggelsens  og dødens askehaug til det nye livs skjønnhet og nye begynnelser."

Norsk oversettelse: Bjørn Olav Hansen (c)

Min gode venn, Rodney W. Burton, som la ut dette profetiske ordet i går la også ut dette bildet fra den irske avisen Telegraf. Uten å vite det har avisen visualisert dette profetiske ordet.

Ingen kommentarer: