mandag, desember 10, 2007

Vi går mot et antikristent samfunn


Dagens regjerning har vist seg å være den mest antikristelige regjering vi har hatt i Norge på lenge. Det pågår et målbevisst arbeid, med å utslette alt som kan minne om den kristen arven som vårt land har hatt en slik velsignelse av. Vi har sett det veldig tydelig i "erkebiskop" Trond Giskes mange forsøk på å styre Den norske kirke, bort fra både Bibel og bekjennelse. Det er interessant å legge merke til at kirkeministeren ikke engang er konfirmert i Den norske kirke, men valgte borgerlig konfirmasjon. Den norske kirke ses på som et nyttig organ for å ha et statlig religionsvesen i Norge, som kan kontrolleres politisk. Vi må til noen forgangne øst-europeiske stater for å finne maken, eller til dagens Kina eller Nord-Korea, hvor staten virkelig styrer og kontrollerer kirken.

Tidlig neste år står ekteskapet for tur. En massiv propaganda fra ivrige lobbyister forsøker nå å ødelegge ekteskapet, og regjeringen viser stor iver etter å få dette igjennom. Og nå det siste: KRL faget. Med et pennestrøk utsletter man Norges 1000 årige historie! Man skjuler seg bak Den europeiske Menneskerettighetskommisjonen, men går lenger enn hva den sier. Jeg er helt enig med Dagrun Eriksen, stortingsrepresentant, og 1. viseformann for KrF som har sagt:

"– Det er helt tydelig at SV har benyttet sjansen til å gå langt utover det menneskerettighetene krever. Nå utsletter man Norges tusenårige historie med kristendommen som en stor del av vår kulturarv." Det nye faget skal inneholde like mye kristendom som buddhisme eller islam, eller for den saks skyld: ateisme. Det startet med at Sosialistisk Venstreparti ville fjerne bordbønnen. Så skulle den kristne formålsparagrafen endres, og nå KRL faget. Og Arbeiderpartiet og Senterpartiet følger etter. Iløpet av kort tid har denne regjeringen klart å rive ned, og tråkke under fot det gudfryktige mennesker i denne nasjonen har stått for, og står for.

Vi går mot et antikristent samfunn, hvor de sanne troende må forberede seg på forfølgelse. Hva Norge trenger - mer enn noe annet, er en himmelsendt vekkelse! La oss bygge bønnealtre rundt om i vårt land, og rope til Gud om Hans nåde og barmhjertighet.

2 kommentarer:

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Bjørn Olav sa...

Kommentaren er slettet fordi vedkommende er utestengt fra muligheten til å kommentere på denne bloggen.