torsdag, februar 07, 2008

Klimaforandringene et endetidstegn



De siste årene har vi vært vitne til kolossale værforandringer, helt i tråd med Jesu ord om endens tid. "Det skal være tegn i solen, i månen og i stjernene. På jorden skal folkeslagene gripes av angst og rådvillhet, når havet og bølgene bruser. Mennesker skal bli makesløse av frykt og gru for alt det som skal komme over jorden. For himmelens krefter skal rokkes.." (Luk 21,25-26)

Som jeg allerede har nevnt hadde David Wilkerson et syn i 1973, hvor han så profetisk noe av det som vil skje i den siste tid, og jeg har i en tidligere artikkel skrevet om superkirken som vil fremstå. I denne artikkelen skal jeg sitere noe om det Wilkerson forutså ville skje når det gjelder værforandringene vi nå opplever. Det er veldig interessant at det i år er 35 år siden Wilkerson hadde denne profetien. Det var ikke mye snakk om disse klimaforandringene den gangen:

"I tidligere århundrer har verden opplevd ødeleggende jordskjelv, drepende hetebølger, forferdelige flommer og mange slags merkelige forandringer i været. Alt dette har alltid normalisert seg igjen. I mitt syn har jeg sett svært lite som er overnaturlig når det gjelder de drastiske værforandringene som vi har opplevd hittil. Men jeg ser også meget tydelig et guddommelig inngrep som begynner å skje rundt omkring i verden. Den bør nok forberede seg på værforandringer som ikke vil kunne forklares ved noe annet ord enn "overnaturlig". Verden vil snart være vitne til store sorger som skyldes historiens mest drastiske værforandringer, jordskjelv, flommer, fryktelige katastrofer som langt overstiger det som menneskene hittil har vært vitne til."

Åpenbaringsboken taler om de kommende dommene som skal ramme vår jord. Er det fødselsveene, som Jesus snakket om, som vi faktisk opplever nå? Jeg er ikke i tvil om at det forholder seg slik. Det er en av mange gode grunner til å holde seg åndelig våken i en tid som denne.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nå er ikke jeg den som hiver meg først på disse profetiene om en nært forestående ende som har vært gjort kontiunerlig etter kristi død, og gjerne av høyt respekterte skikkelser.

Jeg tror det først og fremst dreier seg om en hjerteholdning, mer enn en realitet selv om vi helt korrekt ser fikentreet blomstre, etc.

Men rent spekulativt, og uten stor åpenbaring fra min side kan det være interessant å sitere kanskje Norges best kjente profeti.

En profeti Emanuel Minos mottok av en dame fra Valdres på 60-tallet.

Jeg siterer bare den delen jeg har synes er interessant mht bloggposten din:


"...4) Fra de fattige land skal det strømme mennesker inn i Europa,-ja, også til Skandinavia og Norge. De vil bli så mange at de vil bli sett ned på, -og behandlet dårlig.

Så vil syndens høydepunkt bli nådd, og følges av den tredje verdenskrig og Herrens komme.

Selve krigen skal ikke vare lenge,-men det vil bli en krig som ikke har sidestykke i historien.

Luften skal bli så forurenset at folk ikke skal kunne puste ordentlig. Dette vil spre seg til Amerika, Asia og Australia,-og spesiellt til rike land. Vannet vil bli farlig å drikke. Jorden vil ikke gi avlinger slik som før.

På grunn av dette vil bare en liten del av menneskene overleve,-og mange vil prøve å flykte til fattige land. Der vil de bli behandlet svært dårlig.."

Mvh.
Lars

Bjørn Olav sa...

Denne profetien er interessant av flere årsaker, blant annet at den ble gitt i en tid hvor få ville tro at dens innhold var sant.