søndag, februar 17, 2008

Krig i himmelen


Guds ord slår fast at vi "har ikke kamp mot kjøtt og blod, men mot maktene, mot myndighetene, mot verdens herskere i dette mørke, mot ondskapens åndehær i himmelrommet." (Ef 6,12) Bibellæreren Derek Prince har i flere sammenhenger skrevet om dette. Nå foreligger en helt ny bok av ham på norsk. Den har fått tittelen: "Krig i himmelen". Så vidt jeg har forstått er dette den siste boken han skrev før han døde. Den er en svært viktig bok for oss som lever i tiden før Jesu gjenkomst, og er med på å utruste oss for trengselstiden. I Dereks bok behandler han spørsmål som: Hvorfor tillot Gud det onde første gang. Hvis det onde ble beseiret på korset, hvorfor eksisterer det fortsatt? Har åndelig krigføring noen hensikt? Hvordan skal vi forholde oss til endens tid? Ved å belyse viktige hendelser som fant sted før skapelsen av Adam, beskriver han også Jesu fantastiske seier over satan. Derek Prince beskriver også de våpen som Gud har utrustet oss med i denne kampen. Dereks bok er svært velskrevet, balansert og fundert hele tiden på Guds ord. Den anbefales på det aller varmeste. Den ble skrevet mens Derek Prince selv ble angrepet av mye sykdom. Ta en titt på http://www.derekprince.no/ som er den flotte nettsiden til Derek Prince Ministries norske avdeling.


3 kommentarer:

Anonym sa...

BjornOlav:
Boken som du namnde om idag verkar mycket intressant.
Det bara kommer till mej att jag ska skriva och trosta dej idag,for du behover det.
Les domareboken 6:12
samt ett stelle kommer till mej,och det er ner Herren seger till Mose "Stell dig der vid klippan so vill Jag lata all min skonhet ga forbi deg.
BjornOlav,Herren strider for oss!
Jag ber for deg.
PS,hoppas att du kan lesa mina rader,for alla bokstever finns inte med her.
GUd velsigne deg min broder,
Herren uppmanar deg " VAR STARK VAR STARK "
Helsningar from Amerika.
din syster i Herren Karin

Bjørn Olav sa...

Takk for hilsen og oppmuntringen, Karin og takk for forbønnen. Gleder meg over å se at du er på plass på bloggen. Håper du og Marcos har det bedre nå. Har ingen problemer med å lese det du skriver. Du og dine er med i våre forbønner.

Anonym sa...

Har sett en god del av Derek Prince i det siste. Holder også på å lese en del bøker av han.

Veldig bra. Ikke rart at han betegnes som en av historiens beste bibellærer, noensinne.