mandag, mars 11, 2013

Fire kinesiske kristne arrestert for å ha bedt for syk mann i Indre Mongolia

Da fire kinesiske kristne dro til Det indre Mongolia for å be for en sengeliggende mann ble de arrestert og holdt fanget i en administrativ forvaringsleir. Mannen tok imot Jesus som sin Frelser og Herre før politiet dukket opp.

Hendelsen fant sted i januar. Åtte kinesiske kristne befant seg da i landsbyen Alateng-aobao. I denne landsbyen bor Sitengbatu. En sykdom har ført til at han var vært sengeliggende lenge. Da de åtte kineserne var på besøk hos ham, foreslo de at de kunne legge hendene på ham for å be for ham. Sitengbatu var veldig glad for den omsorgen de viste. De hadde vært hos ham omlag en times tid, da fem lokale politimenn dukket opp, og gav tydelig beskjed om at de åtte kineserne øyeblikkelig måtte slutte å be for Sitengbatu.

Uten å vise noen arrestordre tvang politiet de åtte inn i en ventende politibil og kjørte dem til politistasjonen. Her ble de tvunget til å stå i gangen for å vente på avhørene som først tok til neste morgen. Fire av dem ble så dømt til 10-15 dager i forvaringsleiren. De har nå hyret en advokat for å ta seg av deres sak.

Ingen kommentarer: