lørdag, mars 30, 2013

Kristen mor fikk hånden kappet av etter angrep på deres hjem i India

Onsdag denne uken gikk en gruppe religiøse fanatikere til angrep på en indisk kristen familie, som var kommet sammen i et hjem for å be. Mor i familien fikk den ene hånden kappet av, mens andre familiemedlemmer ble banket opp på det mest grusomme.

Familien, som bor i i et område av Uttar Pradesh, hadde akkurat satt seg til bords for å spise middag da angrepet fant sted. Samtlige av familiens medlemmer pådro seg skader. Moren, Survati, fikk den ene armen kappet i to deler, og hennes 22 år gamle datter, Archana, fikk knust den ene hånden sin. Også faren, Ramnath, og datteren Antika, ble slått og den 20 år gamle sønnen, Arvind, ble slått så hardt at han falt om bevisstløs.

Det var naboer som til slutt kom dem til hjelp, og fikk dem til sykehuset for medisinsk hjelp. Familien befinner seg fremdeles på sykehuset når dette skrives.

Det er misjonsorganisasjonen, Gospel for Asia, som opplyser dette. Gospel for Asia er en av de største evangeliske misjonsorganisasjonene som arbeider i India. En av deres misjonærer, Bablu, forteller at det finnes omlag 200 kristne i det området hvor den grusomme angrepet skjedde. De kristne bor spredt, så det er vanskelig for dem å komme sammen i et kirkebygg. Derfor kommer de sammen i hjemmene for å be. Disse hjemmene blir så mål for militante religiøse fanatikere, enten det er hinduer eller muslimer.

La oss be for denne familien som er så hardt rammet, at de må bevare troen, og friskne til.

Bildet er et illustrasjonsfoto, og er ikke av den aktuelle familien, men viser indiske trossøsken som ber.

Ingen kommentarer: