tirsdag, april 16, 2013

Torturen av Saeed Abedini øker i intensitet og styrke

I månedsvis har Saeed Abedini (bildet), slitt med indre blødninger på grunn av den torturen han har vært utsatt for i Evin fengselet i Iran.

Jeg har skrevet om ham en rekke ganger her på bloggen. Saeed Abedini er en tidligere iraner, nå amerikansk statsborger, som i forbindelse med et Abedini var på besøk hos sine foreldre i Iran ble arrestert fra iransk politi. Saeed Abedini er også en tidligere muslim som er kommet til tro på Jesus og er pastor for en iransk menighet i USA. Fengselsmyndighetene tok Saeed Abedini ut av fengselet forrige uke, men han fikk ingen behandling for disse indre blødningene.

Jordan Sekulow fra American Center for Law and Justice (ACLJ) har nær kontakt med Abedini's familie og venner inne i Iran, og de opplyser at Saeed Abedini lider mye både fysisk og psykisk av den mishandlingene han utsettes for. Abedini ble utsatt for tortur samme dag som han ble ført til sykehuset, men der ville de ikke hjelpe ham. Mishandlingen av Abedini har økt både i styrke og antall ganger den siste tiden, og han mishandles helt frem til han nesten besvimer.

Saeeds kone, Naghmeh, som oppholder seg i USA sammen med parets små barn, er veldig bekymret for sin  ektefelle.

Det er opprettet en egen nettside for Saeed Abedini hvor du kan følge saken mot ham, her kan du også underskrive en appell om å få satt ham fri.

http://savesaeed.org/

La oss fortsette å be for Saeed Abedini og hans familie, både i Iran og USA.

Ingen kommentarer: